Bakan Bayraktar’dan Sakarya’ya enerji vurgusu
Bakan Bayraktar’dan Sakarya’ya enerji vurgusu
İçeriği Görüntüle

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, kadın sürücünün fren yerine yanlışlıkla gaza basması sonucu otomobil kaldırıma çıkarak yürümekte olan iki yayaya çarptı. Kazada 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kaza, Muradiye Mahallesi Gazi Orhanbey Camii yanında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.F. (51) yönetimindeki 34 KNU 090 plakalı otomobil, kavşaktan geçiş yaptığı sırada kontrolden çıkarak hızla kaldırıma çıktı ve o sırada yürüyen 60 yaşındaki Kadir Ö. ile 71 yaşındaki O.D.’ye çarptı.

Kadir Ö. ağır yaralanırken, O.D. hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleler olay yerinde yapıldıktan sonra Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından büyük panik yaşayan sürücü E.F., gözyaşlarına boğuldu. Polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülen kadın sürücünün kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İHA