Kavşakta yaşanan kazanın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
Kavşakta Çarpıştılar
Edinilen bilgilere göre, Domaniç yönüne doğru ilerleyen M.A. yönetimindeki 06 CIM 026 plakalı kamyonet, kavşak noktasında H.E. idaresindeki 43 YD 889 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar oluştu.
İhbar Üzerine Ekipler Sevk Edildi
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.
Yaralılar Hastanelere Kaldırıldı
Kazada yaralanan otomobil sürücüsü H.E. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan H.E., ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kamyonet sürücüsü M.A. ile yolcu V.A. ise Domaniç İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Soruşturma Başlatıldı
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. Emniyet ekipleri, kazanın meydana geliş nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.



