Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bağış çağrısını sürdürüyor. Eskişehir’de bir duvara asılan afişte, “Her Kurban Lösemili Çocuklara Can” sloganıyla vatandaşlara vekaleten kurban bağışı yapmaları için çağrıda bulunuldu.
Afişte, kurban bağışlarının LÖSEV aracılığıyla lösemiyle mücadele eden çocukların tedavi süreçlerine ve ailelerine destek amacıyla kullanılacağı belirtiliyor. Banka şubelerinden, “ALO LÖSEV” hattı üzerinden ya da losev.org.tr internet adresinden bağış yapılabileceği bilgisi yer alıyor. Ayrıca afişte yer alan QR kod ile cep telefonları aracılığıyla da kolayca bağışta bulunulabiliyor.
Renkli tasarımı ve gülümseyen bir çocuğun fotoğrafıyla dikkat çeken afiş, toplumun farkındalığını artırmayı hedeflerken, LÖSEV’in sevgi, iyilik ve umut temaları etrafında şekillenen mesajlarını da öne çıkarıyor. Vakıf yetkilileri, her bağışın bir çocuğun hayatında umut olabileceğini vurguluyor.