Bilecik’in Osmaneli ilçesinde belediye tarafından düzenlenen Yaz Sineması etkinliği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ölümden döndü, okey oynamaya devam etti
Ölümden döndü, okey oynamaya devam etti
İçeriği Görüntüle

100. Yıl Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar ve aileleri, animasyon filmi **"Ratatuy (Aşçı Fare)"**ni açık havada izledi. Yaz akşamını sinema keyfiyle değerlendiren vatandaşlar, meydanı doldurarak etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Açık hava sineması atmosferinde gerçekleşen organizasyonda çocuklar ve aileleri keyifli vakit geçirirken, katılımcılar unutulmaz bir yaz akşamı yaşadı.

Etkinliğin ardından açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun, vatandaşlara teşekkür ederek, “100. Yıl Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklarımız ve ailelerimizle birlikte Yaz Sineması etkinliğimiz kapsamında ‘Ratatuy (Aşçı Fare)’ filmini keyifle izledik. Bu güzel akşamı bizimle paylaşan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, bir sonraki etkinliğimizde yeniden buluşmayı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA