Bilecik’te Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sırasında unutulmaz bir an yaşandı. Kimliğini evde unuttuğunu sınav saatine dakikalar kala fark eden bir öğrenci, motorize polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde sınava zamanında yetiştirildi.

Bilecik'te elektrik kesintisi yaşayacak o bölgeler...
Bilecik'te elektrik kesintisi yaşayacak o bölgeler...
İçeriği Görüntüle

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda sınava girecek olan genç kız, kimliğini evde unuttuğunu fark edince büyük bir panik yaşadı. O sırada görev başında bulunan motorize polis ekipleri, durumu öğrenir öğrenmez zamanla yarışarak harekete geçti.

"Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum"

Öğrenciyi motosikletle evine götüren ekipler, kimliğin alınmasının ardından sınav başlamadan önce tekrar sınav merkezine ulaşmayı başardı. Öğrenci, sınav salonuna zamanında girerek büyük bir mağduriyetin eşiğinden döndü. Yaşananlar sınav merkezi çevresindeki vatandaşların ve görevlilerin takdirini toplarken, konuya ilişkin bir açıklama da Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer’den geldi. Vali Sözer, “Kimliğini unutan öğrencimizi motorize polis ekiplerimiz sınava yetiştirdi. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ