Odunpazarı Belediyesi tarafından Alanönü Mahallesi Doğan Sokak’ta bulunan metruk binaların yıkımı için çalışma başlatıldı.

Eskişehir’de 75 anne bebekleriyle aynı anda egzersiz yaptı
Eskişehir’de 75 anne bebekleriyle aynı anda egzersiz yaptı
İçeriği Görüntüle

Yıllardır kaderine terk edilmişti

Yıllar önce boşaltıldıktan sonra kullanılmadan kalan metruk binalar için beklenen çalışma sonunda başladı. Odunpazarı Belediyesi tarafından bölgeye iş makineleri sevk edilirken, çok sayıda metruk binanın yıkılması için düğmeye basıldı.

Ekipler yıkıma başladı

Odunpazarı ilçesi Alanönü Mahallesi’nde bulunan metruk binaların yıkımı için harekete geçen belediye, ekiplerini Doğan Sokak’a yönlendirdi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, tespit edilen metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı.

Enkazlar da kaldırılacak

Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ortaya çıkan bina enkazlarının da belediye ekipleri tarafından kaldırılacağı ifade edildi.

Muhabir: TÜLAY GÜMÜŞ ÇİÇEK