Anadolu Üniversitesi, 2025-2026 Akademik Yılı Bahar Dönemi ara sınavları süresince öğrencilerin sınav stresini hafifletmek için özel bir uygulama başlattı. 6–9 Nisan tarihleri arasında, 24 saat açık kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba, çay ve kahve ikram edilecek.
İkramlar Anadolu Kafe’de sunulacak
Öğrenci odaklı hizmet anlayışıyla yürütülen uygulama kapsamında ikramlar, 21.00-23.00 saatleri arasında geçtiğimiz dönem hizmete giren Anadolu Kafe’de gerçekleştirilecek.
7/24 açık kütüphane ile konforlu çalışma imkânı
Anadolu Üniversitesi Kütüphanesi, günün her saatinde öğrencilere sessiz, güvenli ve teknolojik donanımlı çalışma ortamı sunuyor. Zengin kaynak çeşitliliği ve rahat atmosferiyle kütüphane, sınav döneminde öğrencilerin verimli zaman geçirmelerini sağlıyor. Bu uygulama sayesinde öğrenciler, yoğun sınav temposu sırasında hem akademik kaynaklara kolayca ulaşabilecek hem de sıcak bir mola ile enerji depolayabilecek.




