Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin hazırladığı ve dört gün boyunca toplam 24 saat süren eğitim programı kapsamında yaklaşık 90 jandarma personeli, “İnsan Gelişiminde Değer Eğitimi”, “Yapay Zekâ Farkındalığı”, “İnsan Hakları”, “Beden Dili ve Nefes Kullanımı”, “Stresle Başa Çıkma”, “Etkili İletişim”, “Kendini Tanıma” ve “Çatışma Çözme” gibi konularda eğitim aldı.

Bilecik'te evinden adeta cephanelik çıktı!
Bilecik'te evinden adeta cephanelik çıktı!
İçeriği Görüntüle

TÖRENE KİMLER KATILDI?

Eğitimin tamamlanmasının ardından, Eskişehir Jandarma Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törende Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç’e, programın hazırlanmasına ve yürütülmesine sağladıkları katkılardan ötürü İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir tarafından plaket takdim edildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel’in yanı sıra, Tuğgeneral Erhan Demir, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Handan Deveci ve Doç. Dr. Şule Demirel Dingeç ile eğitim programında görev alan akademisyenler katıldı.

Karşılıklı takdirlerin sunulduğu törende, Prof. Dr. Adıgüzel de Anadolu Çocuk Şenliği’ne verdikleri destekten dolayı Tuğgeneral Erhan Demir’e teşekkür plaketi verdi. Eğitim programında görev alan Prof. Dr. Handan Deveci, Dr. Elvan Günel, Prof. Dr. Ramazan Akdoğan, Doç. Dr. Elif Çimşir, Doç. Dr. Ezgi Ekin Şahin, Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Uyar ve Öğr. Gör. Dr. Dilek Turan da teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ