Anahtar Partisi Odunpazarı İlçe Başkanlığı, Muharrem ayı vesilesi ve şehitler için Alaaddin Parkı’nda aşure etkinliği düzenledi. Etkinlikte konuşan İlçe Başkanı İsmail Karış, birlik ve paylaşma mesajı vererek şehitler için düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

"Bu uğurda ödenilen bedelleri asla unutmamalıyız"

Bolluk, bereket ve dayanışmanın simgesi olan Aşure Günü’nde vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Anahtar Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı İsmail Karış, "Bugün şehitlerimiz için buradayız. Kahraman şehitlerimizin aziz ruhları için aşurelerimizi paylaştık. Hafta başında yüreğimize bir kez daha şehit ateşi düştü. 12 kahraman şehidimiz, sıralı tabutlarla, uğruna can verdikleri ay yıldızlı bayrağa sarılı bir şekilde vatan topraklarına geldi. Her karış vatan toprağının şehitlerimizin kanlarıyla sulandığı bu uğurda ödediğimiz bedelleri asla unutmamalıyız. Bu bilinç ve sorumlulukla, şehitlerimizin emanetlerini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmeliyiz. Aziz şehitlerimizi rencide edecek hiçbir eylemin içinde ve yanında olmayacağımızı, kesin ve net bir şekilde ifade etmek istiyoruz” diye konuştu.

ESO 5. Aile Şenliği Kahvaltısı yoğun katılımla gerçekleşti
ESO 5. Aile Şenliği Kahvaltısı yoğun katılımla gerçekleşti
İçeriği Görüntüle

"Alaycı bir tavırla, ‘davar gütsünler’ diye..."

Karış, “Teröre ve terör sevicilerine karşı, her platformda dimdik ayakta duracak ve bu mücadelenin içinde her zaman ön safta yer alacağız. Buradan kahraman korucularımıza seslenmek istiyorum: 40 yıldır vatanın bölünmez bütünlüğü için verdiğiniz emekleri, yürüttüğünüz mücadeleyi kimse yok sayamaz, kimse saygısızlık edemez. Buna asla müsaade etmeyiz. Alaycı bir tavırla, ‘davar gütsünler’ diye aşağılayan, dili paslı terör sevicilerine ise diyeceğim şudur: O yüce Meclis’in kapısından içeri giremeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ