Bursa’da sıra dışı bir YKS heyecanı yaşandı. 49 yaşındaki Elif Yakar Göksu, 19 yaşındaki oğlu Selimhan ile birlikte aynı okulda sınava girdi. Gazetecilik okumak isteyen Elif Hanım, oğlundan daha heyecanlı olduğunu belirtti.

MORAL KAYNAĞI OLDU

Yıldırım Beyazıt Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen sınavda anne ve oğulun heyecanı gözlerden kaçmadı. Geçen yıl Marmara Üniversitesi Basın bölümünü kazanan ancak sağlık sorunları nedeniyle ara vermek zorunda kalan Elif Göksu, bu yıl yeniden şansını denemeye karar verdi. Oğluyla aynı sınav merkezinde olmak ise ona ayrı bir moral kaynağı oldu.

Oğlu Selimhan ise mühendislik hedefleri olduğunu ve annesiyle aynı ortamda sınava girmesinin kendisini rahatlattığını söyledi. Ailede sınav heyecanı sadece onlarla sınırlı kalmadı. Aynı okulda sınava giren 19 yaşındaki Erdoğan Menteş ile 21 yaşındaki ağabeyi İlker Menteş de sınav stresiyle birlikteydi. Anne Nurcan Menteş, çocuklarının heyecanına ortak olarak destek verdi.

Kütahya Belediyespor, yeni sezona umutla bakıyorlar
Kütahya Belediyespor, yeni sezona umutla bakıyorlar
İçeriği Görüntüle


Kaynak: İHA