Kütahya'da bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda apartman sakinleri havalandırma boşluğundan gelen ağlama seslerini duyunca durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR!

Eskişehir'de 2 bin 83 sürücü denetlendi!
Eskişehir'de 2 bin 83 sürücü denetlendi!
İçeriği Görüntüle

Kısa sürede adrese gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, boşlukta bir poşet içinde yeni doğmuş bir erkek bebek buldu. İtfaiye ekipleri tarafından titizlikle çıkarılan bebeğin yaşadığı belirlendi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan bebek, daha sonra Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak yenidoğan yoğun bakım ünitesine alındı. Bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, polis ekipleri olayın ardından yaptıkları incelemede bebeğin annesinin apartmanın birinci katında yaşayan E.Y. (20), babasının ise M.G. (22) olduğunu tespit etti.

Genç kadının doğumu banyoda gerçekleştirdikten sonra bebeği havalandırma boşluğuna attığı, olayı ailesinden gizlemeye çalıştığı belirlendi. E.Y. ve M.G. gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ