Alınan bilgilere göre, R.T. ve M.T. isimli iki kardeş, araçlarını yıkatmak için Eskişehir – Bozüyük – Bilecik karayolu üzerindeki benzin istasyonuna geldi. Bir süre sonra, benzin istasyonu sahibi eski Bakan Bahattin Şeker’in koruma polisi Y.T. ile kardeşler arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir tartışma çıktı.

Telefon dolandırıcılarına Eskişehir'de büyük vurgun!
Telefon dolandırıcılarına Eskişehir'de büyük vurgun!
İçeriği Görüntüle

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, Y.T. kardeşleri bıçakla yaraladı, ardından can havliyle yaralı iki kişiyi ayaklarından silahla vurdu.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi ve Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, kavganın çıkış nedeni ve olayın detaylarıyla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İHA