Yangın, merkez İstiklal Mahallesi Kuvva-i Milliye Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burhan K.’ye ait 11 EK 612 plakalı minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda yanmaya başladı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm aracı sardı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Bilecik Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak minibüs tamamen yanarak hurdaya döndü.

Yangın sırasında alevlerin sıçraması sonucu park halindeki iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Zabıta ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, olası bir facianın önüne geçildi.

Eskişehir'den seyahat eden motosiklet yoldan çıktı
Eskişehir'den seyahat eden motosiklet yoldan çıktı
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Çevredekilerin bir şahsın olay sonrası kaçtığı yönündeki iddiaları üzerine sabotaj ihtimali de değerlendirili

Kaynak: İHA