Birey Koleji, mücadele ettiği Basketbol Erkekler 2. Ligi Final Grubu’nda galibiyeti unuttu. 1. Lig’e yükselme şansını yitiren ekibimiz geçtiğimiz gün, Etimesgut Belediyesi mücadele ederek art arda 5. mağlubiyetini aldı.
Rakip Etimesgut’tu
Basketbol Erkekler 2. Ligi Final Grubu’nda mücadele eden ekibimiz Birey Koleji geçtiğimiz hafta sonu Göztepe’ye mağlup olarak 1. Lig’e yükselme şansını yitirmişti. Ekibimiz kalan 2 maçında ise prestij mücadelesi verecekti. Birey ekibi son iki maçın ilkinde geçtiğimiz gün gazetemiz baskıya girdiği saatlerde Ankara Devlet Bahçeli Eğitim Spor ve Yaşam Merkezi’nde Etimesgut Belediyesi ile mücadele etti.
Öne geçemedik
Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’de yaşanan salon krizinden olumsuz olarak etkilenen basketbolcularımız, finallerin ilk devresinde 82-79 mağlup ettiği Etimesgut karşısında istediği performansı ortaya koyamadı. İlk periyot 21-15, ilk devre ise 42-37 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü çeyrek 60-57 Etimesgut üstünlüğü ile geçilirken temsilcimiz Birey Koleji maçtan 86-72’lik skorla mağlup ayrıldı.
Art arda 5. yenilgi
Etimesgut Belediyesi Basketbol-Birey Koleji mücadelesi ile final grubunda 9. maçlar geride kaldı. Son olarak 16 Nisan’da Etimesgut’u mağlup eden Birey Koleji, bu maçın ardından galibiyeti unuttu. Art arda 5. mağlubiyetini alan ekibimiz haftayı moralsiz kapattı. Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyesi Basketbol ise Birey Koleji galibiyeti ile final grubundaki ilk galibiyetini almış oldu.