Eskişehir’in sokaklarında lezzet dolu keşif
Eskişehir’in sokaklarında lezzet dolu keşif
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’de hafta sonu açılışı yapılan bir çanta mağazası önünde uzun kuyruk oluştu. İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi girişinde açılan mağazanın önündeki kuyruk, İsmet İnönü Caddesi girişine kadar uzandı.

Sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdiler

Mağazanın açılışına özel başlattığı indirimli satışlar yoğunluğa neden oldu. Sosyal medya hesabından yapılan reklamları gören Eskişehirli kadınlar, uygun fiyatlı çanta alabilmek için sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde beklemeye başladı.

Çanta 2

Mağazaya sınırlı sayıda müşteri alındı

Öğle saatlerinde açılan mağazaya aynı anda sınırlı sayıda müşteri alınırken, kuyruğa girenler alışveriş yapabilmek için geç saatlere kadar beklemek zorunda kaldı. Yoğunluk nedeniyle mağaza önünde uzun bir kuyruk oluştu.

Şehit ailelerine ücretsiz çanta dağıtıldı

Mağaza işletmecisi, aynı gün şehitlerin eşlerine ve kız çocuklarına da istedikleri çantaları ücretsiz dağıttı. Bu davranış, çevredekiler tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ