Olayın ardından polis ekipleri hızla harekete geçti ve baba gözaltına alındı.
Olay İstasyon Caddesi’nde Meydana Geldi
Edinilen bilgilere göre olay, Tepebaşı ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde yaşandı. 34 EC 4826 plakalı hatchback otomobilin sürücüsü konumundaki M.K. isimli şahsın, yanında oturan oğluna fiziksel şiddet uyguladığı iddia edildi.
O anlara tanık olan çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, baba ile oğlunu karakola götürdü.
Babanın Akademisyen Olduğu Ortaya Çıktı
Polis ekiplerince yapılan incelemede, şiddet uyguladığı iddia edilen M.K.’nın, üniversitelerde yarı zamanlı sosyoloji eğitimi veren bir akademisyen olduğu öğrenildi.
Araçta babasının şiddetine maruz kaldığı iddia edilen çocuğun ise otizmli olduğu ve isminin C.K. olduğu belirtildi.
Görüntüler Tepki Çekti
Olay anının cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerinde, babanın oldukça sinirli hareket ettiği, çocuğun ise büyük korku yaşadığı görülüyor. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


