Eskişehir’in Çifteler ilçesinde bir galeride çıkan bıçaklı kavgada 25 yaşındaki Emrah Yakar hayatını kaybetti.

İddiaya göre ilçede bulunan bir galeride henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Emrah Yakar bıçaklandı.

25 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Yakar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 25 yaşındaki gencin ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

Anadolu Üniversitesi’nde ikinci üniversite fırsatı: Başvurular için son gün belli oldu!
Anadolu Üniversitesi’nde ikinci üniversite fırsatı: Başvurular için son gün belli oldu!
İçeriği Görüntüle

Olayın ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

BİRDEN FAZLA KİŞİ GÖZALTINDA

Polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen birkaç kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayın nasıl gerçekleştiğinin ve kavgaya neden olan hususların belirlenmesi için başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Detaylar gelecek...

Kaynak: HABER MERKEZİ