Eskişehirspor evinde farklı kazandı: Goller peş peşe geldi!
Eskişehirspor evinde farklı kazandı: Goller peş peşe geldi!
İçeriği Görüntüle

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Caz ve Oda Müziği Günleri kapsamında Ten Duo Oda Müziği Konseri sanatseverlerle buluştu. Kabak kemane sanatçısı Özgür Çelik ve piyanist Deniz Kocaman’dan oluşan Ten Duo, sahnede sundukları performansla büyük beğeni topladı.

Konserde geleneksel bir çalgı olan kabak kemane ile piyanonun farklı tınılarının birleşimi, dinleyicilere özgün bir müzikal deneyim sundu. Müzisyenlerin eserler için yaptığı özel düzenlemeler salondaki izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı ve uzun süre alkışlandı.

Farklı müzik kültürlerinden eserler

Ten Duo, konser programında Astor Piazzolla, Aşık Veysel, Vittorio Monti ve Ali Ekber Çiçek gibi farklı kültür ve dönemlerden eserleri seslendirdi. Kabak kemanenin kendine özgü sesi ile piyanonun zengin armonik yapısı, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı ve klasik ile modern müzik tınılarını bir araya getirdi.

Gelecek konserler

Caz ve Oda Müziği Günleri kapsamında bir sonraki konser, 10 Mart 2026 Salı günü saat 20.30’da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Merkezi (Opera) sahnesinde gerçekleşecek. Piyanist Gökhan Aybulus ve viyolonsel sanatçısı Onur Şenler’in performansı sanatseverlerle buluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi