8 Aralık Pazartesi günü Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki yaşlı vatandaş kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edilerek üzerlerindeki bir adet altın bilezik gasp edildi. Yaşanan olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Eskişehir polisi kaçak hükümlüyü kısa sürede yakaladı
Eskişehir polisi kaçak hükümlüyü kısa sürede yakaladı
İçeriği Görüntüle

Güvenlik kameraları ve mağdur beyanlarını inceleyen ekipler, olayı gerçekleştirdiği belirlenen K.C.S. ile suça azmettirdiği tespit edilen M.G.’yi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yakaladı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 20 gram ağırlığında bir altın bilezik ile bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA