Bursa ve Eskişehir’de meydana gelen orman yangınlarında hayatını kaybeden orman şehitleri, Bursaspor ile Eskişehirspor arasında oynanan hazırlık maçı öncesinde duygusal bir törenle anıldı.

Müsabakanın başlama düdüğünden önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, stadyumda duygusal anlar yaşandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, "Aynı ateş yaktı canımızı, aynı yürek söndürür bu yangını" yazılı pankart açarak iki şehir arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu yansıttı. Ayrıca tribünlerde, hayatını kaybeden şehitlerin isimleri ve fotoğraflarının yer aldığı büyük bir pankart sergilendi.

Eskişehir Kanlıkavak'ta ekipler tek tek kontrol etti!
Eskişehir Kanlıkavak'ta ekipler tek tek kontrol etti!
İçeriği Görüntüle

Statta Duygusal Anlar

Tribünlerdeki binlerce taraftar, yitirilen kahramanlar için sessizce başlarını eğerken, bazı izleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Bu anlamlı anma, sadece sporun değil, ortak acıların ve dayanışmanın da birleştirici gücünü gözler önüne serdi.

Anılan orman şehitlerinin isimleri şöyle:

Enes Kızılyer, Eyüp Dereli, Hilmi Şahin, Tolunay Kocaman, Sercan Ünti, Muharrem Can, İlker Onarıcı, Tekin Enes Sarıyıldız, Alperen Özcan, Bayram Eren Arslan, Ahmet Demirel, Kazım Bayrak ve Mehmet Şimşek.

Kaynak: İHA