Afyonkarahisar’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) sözde askeri yapılanmasında yer aldığı belirlenen ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 2017 yılında FETÖ ile bağlantısı nedeniyle hakkında işlem yapılan ve uzun süredir firari olan Ö.K. isimli şahsın yakalanması için Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu şahsın kent merkezinde bulunduğu tespit edildi.

Gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınan Ö.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi.

Plakasını bantla gizlemek istedi, yakayı ele verdi
Plakasını bantla gizlemek istedi, yakayı ele verdi
İçeriği Görüntüle

Emniyet birimleri, FETÖ ile mücadelede kararlılıkla çalışmaların sürdüğünü ve firari şahısların yakalanmasına yönelik operasyonların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA