Emniyet'ten zehir tacirlerine geçit yok!
Emniyet'ten zehir tacirlerine geçit yok!
İçeriği Görüntüle

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, elektronik sigara ve tütün mamullerine yönelik kaçakçılıkla mücadele kapsamında Söğüt İlçe Jandarma Komutanlığı ve TEM Şube ekipleriyle ortak operasyon düzenledi.

Söğüt ilçesine bağlı Küre Köyü’nde G.G.’ye ait ev ve iş yerinde yapılan aramada, bin 266 adet dolu makaron, 600 adet boş makaron, 2 adet 50 mililitrelik aroma, 1 adet 25 litrelik boş damıtım kovası ve hortumu ile 200 gram toz oksijenli temizleyici ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konuldu.

Cumhuriyet Savcısı talimatıyla şüpheli G.G. hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 4733 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından adli tahkikat başlatıldı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA