Tepebaşı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 17’ncisi düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, dopdolu etkinliklerin ardından Emre Fel konseriyle final yapacak. Sanatseverlerin ilgiyle takip ettiği sempozyum, her yıl olduğu gibi bu yıl da sergi, heykel uygulamaları, el emeği ürün stantları, çocuk atölyeleri, yemek yarışmaları ve müzik etkinlikleriyle kentte kültür sanatın nabzını tuttu. Hem yerli hem de uluslararası sanatçıların katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, Eskişehirlilere farklı sanat disiplinlerini bir arada deneyimleme imkânı sundu.

Finalde Müzik Ziyafeti

12 Eylül Cuma günü saat 18.30’da gerçekleşecek kapanış töreni, sempozyuma emek veren sanatçılara teşekkürlerle başlayacak. Saat 20.30’da ise sahneye çıkacak olan sevilen sanatçı Emre Fel, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin sempozyum alanında gerçekleşecek.

Tepebaşı’ndan Davet Var

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, sanatın birleştirici gücüne dikkat çekerek, “Sempozyum boyunca kentimize değer katan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz. 12 Eylül’deki kapanış törenimize ve konserimize tüm Eskişehir halkını davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Büyükşehir’den kırsala yol yatırımı
Büyükşehir’den kırsala yol yatırımı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ