Eskişehir'de her yıl düzenlenen ve kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen “Kent Oyunu Hazine Avı”, bu yıl da macera severlerle buluşuyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Sakin Okul iş birliğiyle, Avrupa Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik, 10 Mayıs 2025 Cumartesi günü saat 14.00’te Sosyal Kütüphane’de başlayacak.
Katılımcılar kendi ekiplerini kurarak şifreleri çözecek, şehir içinde ipuçlarını takip ederek ödüle ulaşmaya çalışacak. Bireysel katılımcılar için ise etkinlik günü ekip oluşturma imkânı sunulacak.
Eğitim ve alt kültürle harmanlanan, hem eğlenceli hem öğretici yönüyle öne çıkan bu alternatif oyuna katılmak isteyenler, kayıt formunu doldurarak başvuru yapabiliyor. Detaylı bilgiye Sakin Okul’un sosyal medya hesaplarından veya QR kod üzerinden ulaşmak mümkün.