Odunpazarı Belediyesi, 29 Temmuz 2025’te hayatını kaybeden eski millî futbolcu ve teknik direktör Süreyya Özkefe anısına minikler futbol turnuvası düzenledi.

Eskişehir’de tren seferleri aksadı: İşte o neden!
Eskişehir’de tren seferleri aksadı: İşte o neden!
İçeriği Görüntüle

Hasan Doğan Spor Tesisleri ve Süreyya Özkefe Futbol Sahası’nda gerçekleşen turnuvada, Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören minik futbolcular ilk resmi maçlarını oynama heyecanı yaşadı. Turnuva, 8 grup halinde düzenlendi ve Ihlamurkent SK, Altay SK, Öncü SK ve Odunpazarı Spor Kulübü’nden yaklaşık 300 sporcu katıldı.


"SÜREYYA ÖZKEFE'Yİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ"




Minik futbolcular sahadaki mücadelelerinde fair play ruhunu ve centilmenliği ön plana çıkarırken, dostluk ve paylaşmayı da deneyimledi. Odunpazarı Belediyesi, turnuvaya katılan kulüplere “Sporda Dönüşüm” Sıfır Atık Projesi kapsamında kendi ürettiği özel plaketlerini takdim etti.

Belediye Başkanı Kazım Kurt, Süreyya Özkefe’nin Türk futboluna bıraktığı izleri yaşatmak amacıyla bu turnuvayı düzenlediklerini belirterek, “Türk futboluna büyük emekler vermiş Süreyya Özkefe’yi unutmadık, unutmayacağız. Onun anısını yaşatmak ve genç nesillere aktarmak bizler için bir vefa borcudur. Kazanan dostluk oldu. Futbolun gelişmesi ve yayılması için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ