Özgür Özel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Eskişehir’de kadınlarla bir araya gelecek. Düzenlenecek programda Eskişehirli kadınlarla buluşacak olan Özel’in katılımıyla özel bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Seyitgazi-Kırka yolunda tır devrildi
Seyitgazi-Kırka yolunda tır devrildi
İçeriği Görüntüle

Kadınların toplumsal hayattaki yeri, hakları ve dayanışmanın öneminin vurgulanacağı buluşma, 8 Mart 2026 Pazar günü saat 16.00’da Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Programa Eskişehir’de yaşayan tüm kadınların davetli olduğu belirtildi.

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınların sorunları, talepleri ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunulması beklenirken, günün anlam ve önemine yönelik mesajlar da paylaşılacak. Buluşmanın, kadınların dayanışmasını güçlendirmesi ve farkındalık oluşturması hedefleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ