Fabrika ziyareti kapsamında Selka Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Kaya ile bir araya gelen Başkan Kurt, üretim süreçlerini yerinde inceleyerek inşaat sektöründe öne çıkan yenilikçi uygulamalar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede özellikle belediyecilik hizmetlerinde kullanılabilecek yeni nesil teknolojiler ve son yıllarda dikkat çeken 3D beton yazıcı sistemleri ele alındı.

Eskişehir'de 50 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Eskişehir'de 50 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
İçeriği Görüntüle

Kentlerin geleceğinde teknolojik dönüşümün önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Kazım Kurt, yerel yönetimlerin de bu gelişmeleri yakından takip etmesi gerektiğini ifade etti. İnşaat ve altyapı çalışmalarında verimliliği artıracak uygulamaların belediyecilik hizmetlerine katkı sağlayacağını belirten Kurt, bu alandaki yeniliklerin önemine dikkat çekti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Kurt, Selka Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Kaya ve fabrika çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, "Yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler aldık. Belediyecilik ve inşaat alanında kullanılabilecek yeni teknolojiler, özellikle de 3D beton yazıcı uygulamaları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Selka Hazır Beton ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ