2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Bilecik'in Bozüyük ilçesinde alanlarında birinci olan başarılı öğrenciler, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk’ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette; Dil ve Sözel alanda ilçe birincisi olan Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencisi Asya Turgut, Aynı okuldan İlayda Kaya, Sayısal alanda ilçe birincisi Bozüyük Fen Lisesi öğrencisi Merve Eti, Eşit ağırlık alanında ilçe birincisi yine Fen Lisesi’nden Ceylin Kurhan, başarılarını Kaymakam Öztürk’le paylaştı.
"Bu başarılarınız daim olsun"
Kaymakam Öztürk, gençleri tebrik ederek her birine hediye takdim etti ve "Geleceğimizin teminatı olan siz gençleri bu önemli başarıdan dolayı yürekten kutluyorum. Bu başarılarınız daim olsun," ifadelerini kullandı. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, okul müdürleri Levent Sağıroğlu ve Harun Tatlılıoğlu da eşlik etti. Öğrencilerin gösterdiği bu akademik başarı, ilçede büyük gurur kaynağı oldu.