Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen turnuvada, belediye müdürlüklerinden oluşan 7 takım şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor. Spor İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda, müdürlükler arası dayanışmayı artırmak, ekip ruhunu güçlendirmek ve Cumhuriyet Bayramı’nı sportif bir atmosferde kutlamak amacıyla gerçekleştirilen turnuva, Enver Sırma Halı Sahası’nda devam ediyor.

Motorine 98 kuruşluk indirim geldi
Motorine 98 kuruşluk indirim geldi
İçeriği Görüntüle

Sahada Cumhuriyet Coşkusu

Maçlarda heyecan seviyesi yüksek olurken, karşılaşmalar Eskişehir İl Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen lisanslı hakemler tarafından yönetiliyor. Her maç sonrası centilmenlik görüntüleri dikkat çekerken, çalışanlar arasında birlik ve beraberlik duygusu da sahaya yansıyor.

Belediye yetkilileri, sportif faaliyetlerin kurum içi iletişimi güçlendirdiğini belirterek, “Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan bir anlayışla, sportif etkinliklerle de bu ruhu yaşatmaya devam ediyoruz” mesajını verdi.

Final maçının 29 Ekim'de oynanması ve kazanan takıma Cumhuriyet Kupası’nın törenle verilmesi planlanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ